Hem - och kontorsstädning i världsklass!

Vi utbildar våra städare/städerskor från grunden. Dom går med dom erfarna i 2v för att lära sig. Vi vill alltid att ge den bästa service, alltdid garanti och kvalitet.

Vi jobbar mot att få återkommande kunder och bygga en långsiktig relation. Vi strävar alltid efter att ha samma person som kommer ut till er.  Vi har väldigt fina referenser från alla jobb vi har gjort. Vi kommer kostnadsfritt ut och besöker er samt delger hur just vi kan hjälpa er. Vi jobbar med:

* Flyttstäd * Hemstäd * Kontorsstädning * Fönsterputsning

Vi jobbar endast med miljövänliga produkter!

Anna Larsson

Vi har haft en och samma tjej som kommit hem till oss 3ggr/v och städat nu i snart 4mån. Hon är så snäll med våra barn, serviceminded. Hon har fått vara med och hjälpa mig när vi har haft kalas eller annan fest. 10poäng av 10 möjliga. Bravo!

Andreas Johansson

SR Solution har verkligen förenklat vår vardag. Vi kontaktade SR Solution för att vi skulle flytta kontoret från Mölndal till Gårda. Dom hjälpte oss med flytt och flyttstäd av den gamla lokalen. Sen tog vi in dom för att ta bort 4 väggar eftersom vi vill ha öppna ytor. Jobbar du med SR Solution får du helheten, One Contact Resolution. Nu tar vi in 2ggr/v för kontorsstäd.