Våra tjänster

SR Solution finns här för er! 

Rekrytering

Vi etablerar en kravprofil och i samförstånd bestämmer vi olika kanaler för annonsering. SR Solution har en egen unik databas med kandidater som används under sökningen i kombination med externa. Efter noga matchning tas lämpliga kandidater till intervju, beroende på era preferenser kan personlighetstester användas för att säkerställa de kvalifikationer ni söker. Därefter presenterar vi ett urval av kandidater till er för ett godkännande. 

Headhunting

Vi riktar oss främst till  företag med specifika önskemål om kandidatens kompetens och erfarenhet. Denna tjänst skräddarsyr vi utefter kravprofilen i samråd med er. Kontakta oss för mer information.

Bemanning

Utefter ert behov tar vi tar fram kandidater för att tillgodose verksamheten kortsiktigt och långsiktigt. 

Skapa annons

Vi utformar er annons och annonserar på sveriges mest populäraste jobbsidor. 

CV

Vi hanterar kandidater och förser med urval som matchar just er kravprofil. 

Personlighetstester

Utefter era önskemål och för att säkerställa att vi har rätt person på rätt jobb utför vi personlighetstester. 

Referenstagning

Har ni inte tid med att få tag på den ni vill anställa. Vi kan hjälpa er med att få in 3 referenser och ge er en återkoppling. 

Konsultation

Behöver ni någon att bolla ideer med. Vill ni ha tips på vilken väg ni ska ta med företaget. Vi kan hitta konsulter som kan hjälpa er med allt möjligt som har med företagandet att göra. 

Utbildningar

Vill ni utbilda era säljare i säljteknik, avslut? Vi har flera duktiga utbildare. Kontakta oss idag så vi kan berätta mer.